Uusi fleksopainokone vahvistaa Jaakkoo-Taaran tarraetikettien valmistusta ja joustavaa tuotantoa

Tehtaallemme on saapunut uuden sukupolven fleksopainokone, joka vie tarraetikettiemme painamisen uudelle tasolle ja tukee kestävää tuotantoa. Kone asennettiin helmikuussa, ja sen käyttöönoton yhteydessä järjestettiin perusteellinen käyttäjäkoulutus, jonka avulla varmistimme saavamme siitä irti kaiken tehon ja hyödyn.

Uudessa fleksopainokoneessa on 7 väriyksikköä, ja sillä painetaan tarraetikettejä pääasiassa lääke-, kosmetiikka- ja luontaistuoteteollisuudelle. Koneella on mahdollista painaa sekä paperi- että muovimateriaaleille. Yrityksemme tekee myös digitaalista tarraetikettipainamista. Monipuoliset painomahdollisuudet edistävät tuotannon joustavuutta. 

Painokone tukee kestävää tuotantoa monin tavoin. Sen avulla Jaakkoo-Taaran resurssien käyttöä voidaan optimoida entistäkin paremmin. Lisäksi koneen nopeus, nopeammat kuntoonlaittoajat ja parempi ergonomia edistävät tehokasta tuotantoa.

Tämä investointi vahvistaa sitoutumistamme erinomaiseen laatuun ja palveluun samalla, kun kehitämme toimintaamme kestävällä tavalla.