YRITYS

Jaakkoo-Taara on vuonna 1935 perustettu pakkauksia valmistava yritys. Työllistämme 110 henkilöä ja liikevaihtomme on 24 miljoonaa euroa. Kalenterivuoden aikana painamme yli 20 000 työtä pääasiassa lääke- ja elintarviketeollisuudelle. Nykyaikaiset tuotantotilamme sijaitsevat Turun keskustassa. Vuonna 2020 valmistuneen laajennuksen myötä on tilojemme kokonaispinta-ala yli 10 000 m2.

Asiantunteva palvelu ja tuotteiden laatu takaavat pitkäaikaiset asiakassuhteet. Todistus hyvin tehdystä työstä on asiakastyytyväisyytemme – säännöllisesti tekemämme kyselyn mukaan asiakastyytyväisyytemme on 95 %. Pyrimme investoimaan uusimpaan tekniikkaan parantaaksemme kilpailukykyämme ja mahdollisuuksiamme palvella asiakkaitamme vieläkin nopeammin ja joustavammin.

Uusi tekniikka mahdollistaa myös kestävän kehityksen huomioon ottamisen. Panostamme energian- ja vedenkulutuksen sekä materiaalihävikin vähentämiseen. Lisäksi käytämme ympäristöystävällisiä painovärejä ja raaka-aineita. Lue lisää ympäristö­tavoitteistamme täältä.

Henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Työntekijämme viihtyvät työssään, mikä näkyy pitkinä työsuhteina. Tuemme ja kannustamme henkilökuntamme ammatillista kehittymistä.

KUINKA VOIMME PALVELLA?
OTA YHTEYTTÄ!