Laadunhallinta ja integraatio osana tehokasta toimitusketjua pakkausteollisuudessa!

torstai 23.11.2017

Laadunhallinta ja integraatio osana tehokasta toimitusketjua pakkausteollisuudessa!

Yritysten on löydettävä omat huipputuotteensa ja palvelunsa sekä pysyttävä niiden kehityksessä mukana. Turkulaisen Jaakkoo-Taaran keskeistä osaamisalaa on lääke- ja elintarviketeollisuuden pakkausten tuottaminen sekä palveluiden ja koko toimitusketjun tehokkuuden hallinta.

Kannattava ja tekniseen kehitykseen panostava yritys on hyvä yhteistyökumppani, ja sellainen Jaakkoo-Taara haluaa olla. Yrityksellä on kaksi tuotantoyksikköä, yksi Liedossa ja toinen Turussa.

Painetut pakkaukset ja siihen liittyvä toimitusketjun hallinta on Jaakkoo-Taaran keskeistä osaamisaluetta. Perinteikäs yritys on valmistanut mm. lääketeollisuudelle koteloita jo vuodesta 1946 lähtien.

Koneita ja laitteita on vaihdettu jatkuvasti uusiin sekä ohjelmistoja kehitetty. Tuloksena on hyvin toimiva integraatio asiakkaiden järjestelmien kanssa sekä laadukkaat pakkaukset.

”Järjestelmäintegraation puute sekä halvempien laitteiden käyttäminen tulee lopulta kalliimmiksi huoltoineen, varaosineen ja seisokkeineen. Meille hankitut koneet ovat aina myös yhteensopivia keskenään. Olemme onnistuneet tekemään hyviä valintoja laitekantaa uusiessamme ja se on toimitusvarmuutemme takeena. Viimeisimpänä hankintana onkin Xeikon 3500 digitaalinen painokone.”

Thomas Brusila, Toimitusjohtaja

Laadunhallinta kunnossa

Laadun merkitys on tärkeä osa koko toimitusketjun kustannustehokkuutta.

Kun tarkastelee koko laatuketjua lähemmin, voi yllättävissä paikoissa tulla lisäkustannuksia tai viivästyksiä, jos laadunhallinta ei ole kunnossa. Meillä on kestävää tekemistä ja jatkuvuutta, jolla laatu turvataan. Yrityksen laatu heijastuu koko toimitusketjuun.

Aidosti integroidut järjestelmät

Yrityksessä on panostettu myös voimakkaasti digitaalisiin palveluihin. Palveluratkaisumme on integroitavissa asiakkaan järjestelmiin.

Esimerkiksi aineistohallinta on osa digitaalisia palveluitamme. Jaakkoo-Taaran asiakkailla voi olla palvelukokonaisuus johon kuuluu esim. aineistopankkipalvelu. Sillä hallinnoidaan aineistoja ja versiointia, joita ylläpidetään pilvipalvelussa. Kun kaikkien järjestelmät keskustelevat keskenään, aineiston haltijalla on aina ajantasainen tieto esimerkiksi siitä, että tilaus on tehty ja oikealla versiolla. Integraatio on paljon muutakin - vaihtoehdoista saat lisätietoa meiltä!

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *