Yrityksestämme

Jaakkoo-Taara on vuonna 1935 perustettu monipuolinen graafisen alan yritys. Työllistämme 110 henkilöä ja liikevaihtomme on 16,5 miljoonaa euroa. Vuoden aikana Jaakkoo-Taarassa painetaan yli 15 000 työtä. Tavoitteemme on olla palvelun ja tekniikan edelläkävijänä Suomessa.

Laatu

Meille on myönnetty sekä ISO 9001:2008 laatusertifikaatti että ISO 14001:2004 ympäristösertifikaatti. Jatkuvat auditoinnit kehittävät ja ylläpitävät laatutasoamme. Laatu on meille jatkuvan parantamisen kehä, joka ei saa koskaan jämähtää paikoilleen. Teemme tiivistä yhteistyötä luotettavien raaka-ainetoimittajien ja palveluntarjoajien kanssa. Pakkausten ja painotuotteiden valmistus perustuu viimeisimpään offset-tekniikkaan.

Lue lisää laadusta »

Arvot

Palvelu
Laatu
Henkilöstö
Turvallisuus
Kehittäminen
Ympäristö ja kestävä kehitys »

Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme pakkaamiseen ja mainospainotuotteisiin liittyviä tuotteita ja palveluita. Olemme laatukeskeinen teollisuuden toimittaja ja asiakkaitamme ovat pakkaava teollisuus, muun muassa lääke- ja elintarviketeollisuus sekä mainos- ja viestintätoimistot. Sujuva tuotanto, virheettömät tuotteet ja asiakkaiden luottamus Jaakkoo-Taaran laatuun ovat meille toiminnan kulmakiviä. Autamme asiakkaitamme oikean formaatin, personoinnin, turvapainatusten, erikoistekniikoiden ja kartongin sekä paperin valinnoissa.

Painetut pakkausmateriaalit:

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *