Painotuotteet erikoistehosteilla

Jaakkoo-Taaralla on valmiudet toteuttaa vaativatkin pakkausten turvallisuuteen, tunnistamiseen ja jäljitettävyyteen liittyvät erikoisominaisuudet. Väärentäjän kopiokone jää toiseksi, kun nykyaikainen painotalo näyttää, mitä se osaa. Pystymme tekemään niin mikrotekstit kuin tietyssä valossa näkyvät erikoislakkauksetkin. Kauttamme saa myös hologrammit. Valmistamme yksilöllisiä 2D-viivakooditarroja, jotka voidaan liittää pakkaukseen lääketehtaan pakkauslinjalla. Pakkausten koskemattomuussuojausta varten Jaakkoo-Taaralla on kehitetty sekä tarroihin että kartonkikotelon ominaisuuksiin perustuvia ratkaisuja.

Anti-counterfeit ratkaisut

Anti-counterfeit ratkaisut

Jaakkoo-Taaralla on valmiudet toteuttaa vaativatkin pakkausten turvallisuuteen, tunnistamiseen ja jäljitettävyyteen liittyvät erikoisominaisuudet. Pystymme tekemään niin mikrotekstit kuin tietyssä valossa näkyvät erikoislakkauksetkin. Kauttamme saa myös hologrammit. Lisäksi valmistamme yksilöllisiä 2D-viivakooditarroja.

K11a + sisäosa

K11a + sisäosa

K11- rakenteen sisäosallinen ratkaisu, johon pakataan kahta tai useampaa eri tavaraa, joiden pitää pysyä erillään, omissa lokeroissaan.

Ei sovellu irtotavaran pakkaamiseen, esim. ryynit ja jyvät.

Yleisimmät K11 sisäosalliseen rakenteeseen pakattavat tuotteet ovat yleensä purkit, blisterit ja pienet pullot tai näiden yhdistelmät.

Sisäosalla voidaan myös erottaa ohjelehti/vihko pakattavasta tuotteesta.

K11 tai K12 ohjelehti-kotelo

K11 tai K12 ohjelehti-kotelo

Meiltä saatte myös ohjelehdet valmiiksi koteloon liimattuina.

Ohjelehden käyttöönottoon ja liimaamiseen löytyy erilaisia ratkaisuja.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä myyntiimme.

M12 holkki ohjelehdellä (vaippa)

M12 holkki ohjelehdellä (vaippa)

Meiltä saatte myös ohjelehdet tai -vihot valmiiksi vaippaan liimattuna, jolloin sitä ei tarvitse enää erikseen syöttää pakkausvaiheessa.

Tamper evident ratkaisut

Tamper evident ratkaisut

Teemme myös tamper evident ratkaisut toiveidenne mukaan.

Meillä on valmiita ratkaisuja erilaisiin suljentoihin liimalla ja ilman.

Meiltä saatte myös tamper evident tarrat pakkausten suljentaan.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *